Na meerdere succesvolle Wine & Dine avonden organiseert restaurant Graan voor Visch weer twee culinaire avonden met elk een eigen thema. Ontdek de rijke smaken van wild vlees, vis en diverse groenten, gecombineerd met bijpassende wijnen óf waan je in Italiaanse sferen. Een avond om te proeven, genieten en te beleven in goed gezelschap. Mis het niet en reserveer snel uw tafel!
Bent u er bij?
Wine & Dine goes Wild
Vrijdag 29 november
Ontvangst tussen 18:00-18:30 uur
Menu:
Terrine van fazant, wilde eend en pistachenootjes op een compote van cranberries en appel
***
Risotto van paddenstoelen met gekonfijte konijn
***
Langzaam gegaarde hertensukade met pompoenpuree, aardappel en groente groentegarnituur
***
Strudel van stoofpeer met kaneelijs en anijssaus
en/of
Wine & Dine goes Italian
Vrijdag 31 januari
Ontvangst tussen 18:00-18:30 uur
Menu:
Wordt een maand vooraf bekend gemaakt.
€59,50 per persoon, per avond.
4 gangen menu, 4 proeverij glazen bijpassende wijn en een aperitief.
Alleen op reservering. Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt binnen 2-3 werkdagen een bevestiging per mail.